Find a campus  |  Language:

Pasukan Kami

IMG_1056Mr James de Souza, Managing Director Encik Stephen James de Souza mempunyai 15 tahun pengalaman dalam bidang pengurusan pendidikan di Singapura dan Malaysia. Ditubuhkan beberapa sekolah pelajaran dan bertindak sebagai penasihat dan perunding dengan perniagaan di Asia. Beliau secara aktif bekerja rapat dengan pihak utama dari pengurusan kanan organisasi global. Beliau juga memegang pelbagai kelayakan dalam bidang ekonomi dan latihan pembangunan dari Universiti yang diiktiraf dunia seperti Universiti Nasional Singapura dan Aventis Pusat Pengajian Pengurusan. Beliau juga merupakan jurulatih dan pensyarah bertauliah.
IMG_1064Ms Jane Leong Peili, Pengarah (Pembangunan Organisasi) Jane dilatih di Universiti Negeri New York di Buffalo dalam bidang Psikologi. Beliau lulus dengan kepujian dan bekerja dalam sektor Pendidikan di mana beliau mengendalikan pembangunan dan bahan-bahan latihan dan menyediakan latihan untuk syarikat-syarikat memberi tumpuan dalam Pembangunan Organisasi. Beliau juga menyediakan perundingan dan kaunseling kepada pelbagai syarikat dalam Pembangunan Organisasi untuk meningkatkan keberkesanan dan kecekapan mereka.
 
IMG_1066Cik Siva Bharathi, Pengarah Operasi Siva Bharathi adalah Pengurus Operasi di Global Executive Academy, yang bertanggungjawab bagi semua operasi dan pentadbiran. Beliau mempunyai beberapa tahun pengalaman dalam bidang pengurusan dan mempunyai pemacu dan semangat yang tinggi dalam bidang perniagaan. Beliau mempunyai ijazah dalam pendidikan, jurusan perdagangan. Beliau mempunyai pengetahuan akademik yang baik bersama-sama dengan pentadbiran akademik.
Mr-Praba-KoranEncik Praba Koran, Pengarah Pemegang Ijazah Sarjana Muda Sastera pengkhususan dalam Bahasa Inggeris dari Universiti Malaya dan Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana dalam bidang Undang-undang dari University of London. Pelatih yang sah dari PSMB.Encik Prabha meneruskan pelajaran untuk mendapat MBA dari institusi pengajian tinggi Australia. Pengalaman selama 30 tahun dalam bidang pensyarahan, pengurusan, pemasaran dan latihan. Beliau juga bekerja dengan beberapa kolej terkemuka di Malaysia. Beliau merupakan Pengarah Pengajian di kolej Perdana di KL dan memegang jawatan sebagai Ketua dan Ketua Pegawai Eksekutif bagi kedua dua buah kolej. Beliau mempunyai pengalaman dalam mengendalikan latihan kemahiran insaniah bagi banyak organisasi termasuk syarikat multinasional.
gimleEncik Seow Gim Leng, Penasihat Residen Perunding HRD Utama telah terlibat secara aktif dalam HRD lebih daripada 20 tahun dengan syarikat multinasional seperti Bank of America & Standard Chartered Bank, Bank Negara Malaysia, dan syarikat-syarikat IT dan lain-lain. Beliau juga telah menjalankan kursus kepada lembaga-lembaga berkanun, agensi-agensi kerajaan dan syarikat-syarikat komersial di Singapura dan rantau Asia Pasifik. Encik Seow adalah Penasihat program DELTA Duke Universiti untuk pembangunan kepimpinan dan juga bekerja dengan Bank.Fellow Dunia kepada Singapura Sumber Manusia Institute (FSHRI). Belajar di Harvard di Amerika Syarikat di bawah jurulatih / mentor, Dr Chris Argyris dan Dr Dave Heenan dari Harvard. Melatih lebih daripada 1,000 pelatih untuk melatih jurulatih di Malaysia dengan Institut Pengurusan Malaysia (MIM).