Find a campus  |  Language:

Mengapa GEA

Akademi untuk Profesional

GEA memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal pengetahuan sebagai sebahagian besar daripada kurikulum untuk memenuhi keperluan Profesional bekerja. Kuliah juga dirancangkan pada hujung minggu, untuk kemudahan Profesional.

Kelas Dunia Fakulti

GEA berbangga memilih pensyarah yang terbaik dari seluruh dunia dan menyediakan pendidikan bertaraf antarabangsa yang berkedudukan tertinggi. Di samping itu, selain daripada kelayakan akademik yang cemerlang dan pengalaman syarahan, jurulatih semua GEA mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam bidang kepakaran masing-masing.

Membentuk pemimpin Global

GEA berfungsi sebagai platform untuk Profesional bukan sahaja untuk menaik taraf kebolehan mereka, tetapi juga untuk berkongsi dan bertukar-tukar pengalaman sesame mereka dalam profesion mereka dengan pemimpin-pemimpin perniagaan yang lain dan dengan itu mendapat kehidupan sebenar berguna pengetahuan praktikal.

Kurikulum

Kurikulum GEA ini ini direka khas oleh penasihat yang berpengalaman dan jurulatih kami untuk Profesional berasaskan bertaraf antarabangsa.

Akreditasi di peringkat antarabangsa yang diiktiraf

Untuk disesuaikan dengan ekonomi yang semakin global, GEA menyediakan program-program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf oleh Universiti rakan kongsi bereputasi tinggi.

Rangkaian Sepanjang Hayat

GEA kerap menjalankan ceramah diserikan oleh penceramah antarabangsa yang bereputasi baik, dengan itu memberi hadirin semua GEA ini peluang untuk rangkaian dengan individu bernilai bersih dan tinggi dari seluruh dunia.